Zavolejte nám (Po-So 9-20)

Deka Horseware Rambo DUO 2 in 1

Equiservis 06. 12. 2024 Testujeme pro Vás

Podzim a počínající zima jsou ideálním obdobím pro testování zimních dek :)

Naše báječná grafička Markéta se rozhodla pro deku Horseware Rambo Duo 2 in 1

Deku testovala její sportovní klisna CS, Lascala. Klisna je ustájena v režimu 12/12 a ve výběhu je za každého počasí. 

A jaké jsou Markéty dojmy z testované deky?

"S dekami Horseware už zkušenosti mám, měli jsme je pro naše koně už dříve, vím tedy, že našim koním jejich střih dobře sedí a že jsou trvanlivé. Nadchla mě možnost mít jednu svrchní deku a její gramáž si měnit pomocí poddek. Rozhodla jsem se tedy pro model Horseware Rambo Duo 2 in 1, kdy jejím zakoupením máte vlastně "balíček" na celou dekovací sezónu. 

V sadě Rambo Duo 2 in 1 je 100 g termodeka, 100 g krční díl a poddeka 300 g. Další gramáže poddek si můžete dokoupit a snadno si je měnit dle aktuálního počasí. Navíc poddeky se vejdou i do běžných praček, takže si je můžete prát doma. Materiál je pevný, robustní, ale zároveň prodyšný. Tří-typové zapínání vpředu na plecích a pod břichem, kde jsou navíc bezpečnostní pojistky, které povolí pro případ, že by se kůň při válení zachytil nohou pod popruhem. Bezpečnostní odrazky vpředu i vzadu. Pogumovaná elastická šňůrka pod ocas, která koně neomezuje v pohybu a dá se snadno umýt od nečistot. 

Je to opravdu deka, která uspokojí i ty nejnáročnější zákazníky. Deky Horseware z řady Rambo Duo jsou ideální variantou pro všechny kategorie koní a pro majitele, kteří chtějí svým koním dopřát to nejlepší.

Lascala je v dece naprosto spokojená :) Není nikde odřená, nepromokla, deka drží na svém místě. A já jsem spokojená taky, když je spokojený kůň :)"

Co se týče hodnocení, deka dostala 2 za cenu, protože ta je opravdu vyšší. Ale za materiál a kvalitu zpracování 1, bez výhrad.