Masážní deka Equilibrium Therapy NEW
Masážní deku Equilibrium Therapy NEW otestovala na svém koni naše letňanská kolegyně Daniela. Její teplokrevník Roy má mírně nakřivenou pánev, což samozřejmě způsobuje asymetrii…
Přečíst článekPodzim a počínající zima jsou ideálním obdobím pro testování zimních dek :)
Naše báječná grafička Markéta se rozhodla pro deku Horseware Rambo Duo 2 in 1.
Deku testovala její sportovní klisna CS, Lascala. Klisna je ustájena v režimu 12/12 a ve výběhu je za každého počasí.
A jaké jsou Markéty dojmy z testované deky?
"S dekami Horseware už zkušenosti mám, měli jsme je pro naše koně už dříve, vím tedy, že našim koním jejich střih dobře sedí a že jsou trvanlivé. Nadchla mě možnost mít jednu svrchní deku a její gramáž si měnit pomocí poddek. Rozhodla jsem se tedy pro model Horseware Rambo Duo 2 in 1, kdy jejím zakoupením máte vlastně "balíček" na celou dekovací sezónu.

V sadě Rambo Duo 2 in 1 je 100 g termodeka, 100 g krční díl a poddeka 300 g. Další gramáže poddek si můžete dokoupit a snadno si je měnit dle aktuálního počasí. Navíc poddeky se vejdou i do běžných praček, takže si je můžete prát doma. Materiál je pevný, robustní, ale zároveň prodyšný. Tří-typové zapínání vpředu na plecích a pod břichem, kde jsou navíc bezpečnostní pojistky, které povolí pro případ, že by se kůň při válení zachytil nohou pod popruhem. Bezpečnostní odrazky vpředu i vzadu. Pogumovaná elastická šňůrka pod ocas, která koně neomezuje v pohybu a dá se snadno umýt od nečistot.
Je to opravdu deka, která uspokojí i ty nejnáročnější zákazníky. Deky Horseware z řady Rambo Duo jsou ideální variantou pro všechny kategorie koní a pro majitele, kteří chtějí svým koním dopřát to nejlepší.
Lascala je v dece naprosto spokojená :) Není nikde odřená, nepromokla, deka drží na svém místě. A já jsem spokojená taky, když je spokojený kůň :)"
Co se týče hodnocení, deka dostala 2 za cenu, protože ta je opravdu vyšší. Ale za materiál a kvalitu zpracování 1, bez výhrad.

Masážní deku Equilibrium Therapy NEW otestovala na svém koni naše letňanská kolegyně Daniela. Její teplokrevník Roy má mírně nakřivenou pánev, což samozřejmě způsobuje asymetrii…
Přečíst článek
Deku od oblíbené značky Back On Track otestovala naše psí kolegyně Mařenka. Skoro dvouletá fena staroanglického buldoka, která se ráda válí v pelechu v kanceláři, ale když je u…
Přečíst článek
Termoboty Cassini Corleon testovala naše kolegyně Hanka, která se svými dvěma koňmi tráví naprostou většinu zimy v terénu, takže má na zimní boty vysoké požadavky. Cassini Corleon…
Přečíst článek
Naše kolegyně Sandra má takovou důvěru v deku Bucas Power A-I-O Classic Extra, že jí má hned pro tři své koně. Její koně žijí v režimu 24/7, samozřejmě mají možnost přístřešku,…
Přečíst článek
Naše brněnská kolegyně Monika a její klisna Marlene testovaly deku Bucas Atlantic Exclusive Medium Marlene je mohutná klisna teplokrevného typu, se kterou Monika jezdí westernové…
Přečíst článek
Takzvané airbagové vesty se těší čím dál větší popularitě. Jedná se o vesty, které se aktivují při pádu z koně - většinou mechanicky pomocí lanka, které je připevněné k sedlu a…
Přečíst článek
Velmi aktuální testování nepromokavé výběhové deky.
Přečíst článek
Další výrobek, který jsme pro vás testovali, je odpocovací deka Dry Rug od značky Horseware. Testování se opět ujal Flying Bernstein, neboli Flyik, téměř čtyřletý hřebec, který…
Přečíst článek